Sağlık-Sen 29 Yaşında
06 Haziran 2024, Perşembe

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, “Sağlık-Sen olarak, yalnızca hak arayışıyla yetinmeyip, değerler sendikacılığını da en üst düzeyde temsil etmeye devam ediyoruz. Sosyal sendikacılığın, eser sendikacılığının, akademik sendikacılığın bayraktarlığını yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

6 Haziran 1995 yılında kurulan Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) 29 kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 2009 yılında sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının genel yetkili sendikası olan Sağlık-Sen, 16 yıldır kesintisiz olarak genel yetkili sendika olma başarısını sürdürüyor. 

Sağlık-Sen’in 29’uncu kuruluş yıl dönümüyle ilgili sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımlayan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, 29 yıldır, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında duran, onların haklarını savunan, çalışma koşullarını iyileştirmek ve refahlarını artırmak için kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

“Değerler Sendikacılığını da En Üst Düzeyde Temsil Etmeye Devam Ediyoruz”

29 yılda önemli başarılar elde ettiklerini kaydeden Doğan, “Bu süre zarfında elde ettiğimiz başarılar, birlikte verdiğimiz mücadelenin ve dayanışmanın bir sonucudur” dedi. 

Sağlık-Sen’in sadece hak aramayla yetinmediğini aynı zamanda da değerler sendikacılığı yaptığına dikkat çeken Doğan, “Sağlık-Sen olarak, yalnızca hak arayışıyla yetinmeyip, değerler sendikacılığını da en üst düzeyde temsil etmeye devam ediyoruz. Sosyal sendikacılığın, eser sendikacılığının, akademik sendikacılığın bayraktarlığını yapıyoruz. Kuruluş ilkelerimiz ve değerlerimiz doğrultusunda, adil ve hakkaniyetli bir sendikacılık anlayışıyla üyelerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının Her Zaman Yanında Olacağız”

Sağlık-Sen’in kuruluşundan bugüne emek veren herkese teşekkür eden Doğan, mesajını şu ifadelerle noktaladı:

“Geçmişten günümüze Sağlık-Sen’e emek veren, gönül veren, tüm üyelerimize, yöneticilerimize, şube başkanlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, temsilcilerimize yürekten teşekkür ediyorum. 

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her zaman yanında olmaya ve onların haklarını savunmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurguluyorum.

Sağlık-Sen’e gönül veren, ömrünü bu uğurda vakfetmiş teşkilatımızın her bir mensubuna minnettarlığımı ifade ediyor, birliğimizin ilelebet payidar olmasını temenni ediyorum.”

PAYLAŞ :